Apps for digitale penger

En enklere hverdag

Et av formålene med denne websiden er å hjelpe deg å velge apps som gjør din introduksjon til digitale penger til en rask og god opplevelse.

Slik det finnes mange websider som selger deg digitale penger, finnes det også mange apps ("wallet apps") som gjør det mulig å holde på dine private nøkler, og motta og sende digitale penger. Nedenfor finner du noen få anbefalinger som er utvalgt fordi dem er enkle og brukervennlige. Hvis du ønsker å finne andre alternativer, se lenker nederst på siden.

Coinomi

Brukervennlig og veldig kraftig multi-valuta app.

Denne appen støtter en lang rekke valuta, den har også innebygd støtte for konvertering (salg) av digitale penger ved å bruke tjenestene ShapeShift og Changelly. Dette gjør det enkelt for deg å konvertere f.eks. Bitcoin til Ethereum, uten at du må tenke på kurser og priser.

https://coinomi.com/

Ved å bruke BlueStacks, kan du installere Android-apps på skrivebordet. Dette gjør at du kan få samme opplevelse og grensesnitt på telefonen, som på PCen. Du kan også sitte på PCen og jobbe med å sette opp alt, og veldig enkelt kopiere din nøkkel fra PC til telefonen.

https://www.bluestacks.com/

breadwallet

Populær og enkel app for Bitcoin.

Denne appen støtter altså kun Bitcoin, noe som gjør den veldig begrenset. Hvis Bitcoin er det eneste du er interessert i, er den et godt alternativ. Støtter både iOS og Android.

https://breadapp.com/

Inntil vår egen brukerveiledning blir skrevet, kan du lese denne som er på engelsk:

https://www.buybitcoinworldwide.com/wallets/ios/#breadwallet-review-and-user-guide

copay

App med bredest plattform-støtte, kun Bitcoin

Denne appen er tilgjengelig for alle tenkelige plattformer. Støtter delte lommebøker, som kan være nyttig for gode venner eller partnere.

https://copay.io/

Når den skal lastes ned for PC, kan det være litt utfordrende å finne riktig fil å laste ned. Last ned "Copay.exe" for Windows, "Copay-linux.zip" for Linux og "Copay.dmg" for Mac.
Ofte-stilte-spørsmål om Copay.

Exodus

Brukervennlig og kraftig multi-valuta app for skrivebordet.

Denne appen er tilgjengelig for både Windows og Mac og har støtte for flere digitale valuta. Den har også støtte for ShapeShift, som gjør det enkelt å konvertere (selge) valuta fra en til en annen.

https://www.exodus.io/

Andre apps

En verden av muligheter

Ovenfor inneholder kun en liten utvalgt liste, for å gjøre inngangen til digitale penger enklere for deg. Hvis du ikke er fornøyd med forslagene og ønsker å prøve andre apps, kan du finne lenker til oppsummeringer her:

https://www.geckoandfly.com/23587/bitcoin-wallet-ios-android/

https://freewallet.org/